interieur & decoratie

Jörg Oerlemans, oprichter en eigenaar van Project 55, is geboren en getogen in Heide – Kalmthout. Zijn belangstelling voor binnenhuisinrichting dateert van 1995. Sedertdien assisteert hij  klanten met de inrichting van hun woning.

Samen met zijn klanten kan Jörg een interieur afwerken met behang, gordijnen en zonwering.  Hij  werkt met het volledige gamma aan raamaankledingen zoals:
Sluitgordijnen, vouwgordijnen, Rolgordijnen, Duo rolgordijnen, Paneelgordijnen, , Houten- en aluminium jaloezieën, Verticale lamellen, Duette, Plissé, Easy Click,…

Voor het behang gaat zijn keuze uit naar Arté, Flamant, Elitis en Eijffinger waarvan u een ruim aanbod vindt in de winkel.

De werkwijze bij project 55:

Bij de eerste ontmoeting informeer ik naar de interesses en wensen van de klant. Stoffen en systemen kiezen we dan samen in de winkel. Daarna maken we een afspraak bij u thuis om de kleuren en afwerkingsmogelijkheden  te bespreken en te bekijken of alles goed technisch geplaatst kan worden. De Gordijnen en de zonwering worden op maat gemaakt. Als de bestelde materialen geleverd zijn dan neem ik contact met u op om een plaatsingsafspraak in te plannen. Voor de behangwerken werk ik samen met mijn broer Coert, De Behanger, hij heeft een jarenlange ervaring met diverse muurbekledingen.

Vanaf het  eerste contact tot de plaatsing  heeft u één aanspreekpunt, waardoor een vlotte samenwerking wordt bekomen.

ADVIES  |  OPMETING  |   PLAATSING