Behang

Om een mooi en samenhangend geheel te realiseren in lijn met jouw raamdecoratie, kan je ook kiezen uit bijpassend behangpapier in uiteenlopende kleuren en motieven. Of het nu gaat om behangpapier in je slaapkamer, kinderkamer of woonkamer: voor elke ruimte is er een geschikte oplossing. Van praktisch vlies behang tot esthetische hoogstandjes in 3D print.
Met behang kan je een echte indruk maken. Er zijn duizend en één verschillende mogelijkheden, wat ervoor zorgt dat er voor ieder wat wils is. Je kan zo kiezen om voor een effen behang te gaan, maar je kan ook voor motieven kiezen die je kamer dat tikje extra kan geven. Het is ook mogelijk om effen te combineren met motieven. Wil je graag wat meer inspiratie opdoen en de mogelijkheden hiervan ontdekken? Bekijk onze uitgewerkte projecten of kom vrijblijvend langs in onze winkel!
meer informatie
Zelf behangpapier plaatsen kan een hele opdracht zijn. Vandaar dat we je hier graag mee verder helpen! Wij werken samen met De Behanger. Dankzij deze samenwerking kunnen we je het totaalpakket aanbieden van zowel raamdecoratie, als behang en hoef jij je hier geen zorgen meer om te maken.
laat je inspireren

Welkom!

Steeds welkom in onze winkel om de mogelijkheden te bekijken of maak een afspraak en we komen heel graag tot bij jou.
maak een afspraak