Jaloezieën / Lamellen

Wij bieden een uitgebreid assortiment aan van jaloezieën op maat. Zo kan je kiezen voor houten, aluminium, pvc of zelfs lamellen in textiel of wol. Wanneer je kiest voor jaloezieën, hou je zelf de controle over de hoeveelheid lichtinval en inkijk. Zo kan je de perfecte balans vinden tussen licht en privacy. Er zijn zowel verticale als horizontale lamellen, afhankelijk van jouw voorkeur.

Rolgordijnen

Er zijn verschillende categorieën binnen de rolgordijnen. Afhankelijk van de gewenste lichtinval kan je kiezen tussen transparant, licht doorlatend, screen, verduisterend of duo rolgordijnen. Zo heb je verduisterende rolgordijnen. Deze ‘black out gordijnen’ houden warmte en zonlicht buiten, ideaal voor bijvoorbeeld op de slaapkamer. Duo rolgordijnen werken met hetzelfde isolerend effect, maar laten afhankelijk van jouw keuze, toch nog licht door.
meer informatie

Plissé en Duette gordijnen

Met een plisségordijn kies je voor een decoratieve afwerking van jouw woonst. Er is een ruime keuze aan kleuren, motieven en materialen waardoor we de perfecte blend kunnen realiseren met het huidig interieur. De opties zijn onbeperkt, laat je hier verder inspireren.
laat je inspireren

Welkom!

Steeds welkom in onze winkel om de mogelijkheden te bekijken of maak een afspraak en we komen heel graag tot bij jou.
maak een afspraak